BIO Pasta bolo wokkels met gehakt
€ 17,45
Productinformatie "BIO Pasta bolo wokkels met gehakt"
Wokkel-de-wokkel, hier komt een klassieker met een vrolijke twist. Deze volkoren pasta met smeuïge bolognesesaus zit bomvol tomaat, wortel en courgette. Lekker, voedzaam en kidsproof: elke hap is een lepel vol groenteplezier. Dat wordt smullen tot de laatste wokkel.
Deze maaltijd is goed voor 3 tot 5 porties en wordt geleverd in 2 schalen: 500 g saus en 500 g pasta.
| Leeftijd: | 12+ maanden |
|---|---|
| Type maaltijd: | Maaltijd |
| Vega / Vlees: | Vlees |
BIO Volkoren fusilli
Ingrediënten
water, fusilli* (45%) (durumgriesmeel* (TARWE, GLUTEN), water), olijfolie*. * = van biologische oorsprong.
Voedingswaarden (per 100 gram)
| Energie (KJ) | 699 |
|---|---|
| Energie (kcal) | 167 |
| Vetten | 2 gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0.3 gr |
| Transvetzuren | 0.3 gr |
| Koolhydraten | 29.7 gr |
| Waarvan suikers | 1.6 gr |
| Vezels | 3.6 gr |
| Eiwitten | 5.4 gr |
| Eiwitten (plantaardig) | 5.4 gr |
| Eiwitten (dierlijk) | 0 gr |
| Zout | 0 gr |
| Toegevoegde suiker | 0 gr |
| Toegevoegde zout | 0 gr |
BIO Bolosaus met gehakt
Ingrediënten
tomaat* (20%), kalfsvlees* (18%), water, wortel* (11%), doperwten* (8%), paprika* (7%), tomatenpulp* (6%) (tomaat*, tomatensap*), ui* (5%), tomatenpuree* (4%), olijfolie*, maïszetmeel*, basilicum* (0,5%), knoflook*, azijn*, zonnebloemolie*. * = van biologische oorsprong
Voedingswaarden (per 100 gram)
| Energie (KJ) | 372 |
|---|---|
| Energie (kcal) | 89 |
| Vetten | 4.8 gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 1.4 gr |
| Transvetzuren | 1.4 gr |
| Koolhydraten | 5.9 gr |
| Waarvan suikers | 2.8 gr |
| Vezels | 1.3 gr |
| Eiwitten | 4.7 gr |
| Eiwitten (plantaardig) | 0.8 gr |
| Eiwitten (dierlijk) | 3.9 gr |
| Zout | 0.04 gr |
| Toegevoegde suiker | 0 gr |
| Toegevoegde zout | 0 gr |
BIO Volkoren fusilli
Dieet
BiologischAllergenen
Glutenbevattende granen*BIO Bolosaus met gehakt
Dieet
BiologischAllergenen
Glutenbevattende granen*BIO Volkoren fusilli
Bereiding
Verwarmen hele schaal:Prik 1x met een vork kleine gaatjes in de folie.
Magnetron: 5 min. op 1000 Watt
Oven: 50-60 min. op 100°C
Serveer lauwwarm.
Verwarmen per portie:
Haal de gewenste portie uit de schaal, plaats in oven/magnetron bestendige schaal en dek het af om uitdrogen te voorkomen.
Magnetron: 1,5 min. per portie op 1000 Watt. Roer halverwege goed door.
Oven: in een voorverwarmde oven op 100°C.
1 portie: 30 minuten
2-3 porties: 40 minuten
4-5 porties: 50 minuten
Serveer lauwwarm.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot: zie folie. Gekoeld bewaren bij max. 7°C. Na openen max. 24 uur bewaren, mits gekoeld bewaard.Overgebleven porties kun je vóór het opwarmen invriezen in een goed afgesloten bakje of zakje, of maximaal 24 uur in de koelkast bewaren.
BIO Bolosaus met gehakt
Bereiding
Verwarmen hele schaal:Prik 1x met een vork kleine gaatjes in de folie.
Magnetron: 5 min. op 1000 Watt
Oven: 50-60 min. op 100°C
Serveer lauwwarm.
Verwarmen per portie:
Haal de gewenste portie uit de schaal, plaats in oven/magnetron bestendige schaal en dek het af om uitdrogen te voorkomen.
Magnetron: 1,5 min. per portie op 1000 Watt. Roer halverwege goed door.
Oven: in een voorverwarmde oven op 100°C.
1 portie: 30 minuten
2-3 porties: 40 minuten
4-5 porties: 50 minuten
Serveer lauwwarm.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot: zie folie. Gekoeld bewaren bij max. 7°C. Na openen max. 24 uur bewaren, mits gekoeld bewaard.Overgebleven porties kun je vóór het opwarmen invriezen in een goed afgesloten bakje of zakje, of maximaal 24 uur in de koelkast bewaren.