Toverschotel jambalaya vega
€ 15,95
Productinformatie "Toverschotel jambalaya vega"
Hocus pocus... in een handomdraai staat er een bordje jambalaya op tafel! Deze kleurrijke rijstschotel zit bomvol groenten, bonen en volkoren rijst. Geen pittige kruiden, wel veel smaak. Dat wordt een magisch smulmoment dus!
Deze maaltijd is goed voor 3 tot 5 porties en wordt geleverd in een schaal van 1000 g.
| Leeftijd: | 12+ maanden |
|---|---|
| Type maaltijd: | Maaltijd |
| Vega / Vlees: | Vega |
Toverschotel jambalaya
Ingrediënten
water, tomaat (14%), paprika (14%), bruine bonen (11%), witte bonen (11%), zilvervliesrijst (9%), tomatenpuree, bleekSELDERIJ (8%), sperziebonen (5%), ui (3%), olijfolie, kruiden en specerijen, zout, knoflook, natuurlijk aroma, azijn, zonnebloemolie.
Voedingswaarden (per 100 gram)
| Energie (KJ) | 331 |
|---|---|
| Energie (kcal) | 79 |
| Vetten | 1.1 gr |
| Waarvan verzadigde vetzuren | 0.2 gr |
| Transvetzuren | 0.2 gr |
| Koolhydraten | 13 gr |
| Waarvan suikers | 2.8 gr |
| Vezels | 2.6 gr |
| Eiwitten | 3.1 gr |
| Eiwitten (plantaardig) | 3.2 gr |
| Eiwitten (dierlijk) | 0 gr |
| Zout | 0.4 gr |
| Toegevoegde suiker | 0 gr |
| Toegevoegde zout | 0.32 gr |
Toverschotel jambalaya
Dieet
Veganistisch VegetarischAllergenen
SelderijToverschotel jambalaya
Bereiding
Verwarmen hele schaal:Prik 1x met een vork kleine gaatjes in de folie.
Magnetron: 5 min. op 1000 Watt
Oven: 50-60 min. op 100°C
Serveer lauwwarm.
Verwarmen per portie:
Haal de gewenste portie uit de schaal, plaats in oven/magnetron bestendige schaal en dek het af om uitdrogen te voorkomen.
Magnetron: 1,5 min. per portie op 1000 Watt. Roer halverwege goed door.
Oven: in een voorverwarmde oven op 100°C.
1 portie: 30 minuten
2-3 porties: 40 minuten
4-5 porties: 50 minuten
Serveer lauwwarm.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot: zie folie. Gekoeld bewaren bij max. 7°C. Na openen max. 24 uur bewaren, mits gekoeld bewaard.Overgebleven porties kun je vóór het opwarmen invriezen in een goed afgesloten bakje of zakje, of maximaal 24 uur in de koelkast bewaren.